Diskuse

Nesplachuj!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Když se člověk nad problémem zamyslí, musí dojít k názoru, že v dnešní době daleko lépe hospodaříme s vodou, než naši předkové bez vodovodů, WC a koupelen. Tenkrát voda jen tak protekla krajinou, zatímco dnes jí zadržujeme ve všech možných rezervoárech, počínaje přehradami, přes různé městské vodárny a konče bojlery a nádržkami v klozetech, a do oběhu ji pomalu vracíme. :-)

4 0
možnosti
PH

P11a11v33e73l 77H27e53k

21. 10. 2014 21:56

Nu, větší kravinu jsem dlouho nečetl 8-o

0 1
možnosti
TD

Když budeme v Evropě šetřit vodou, tak tím vyprahlým oblastem v Africe nijak nepomůžeme. Voda, kterou spláchnete záchod, se nikam neztratí, vrátí se do oběhu. Proto není třeba dělat si při splachování výčitky :-)

6 0
možnosti
JS

Pokud se jedná o poplatky za vodu, je úplně jedno jestli splachujete nebo ne. Buďto budete za vodu platit víc protože máte malou spotřebu nebo budete platit víc, protože máte spotřebu velkou. Jediné řešení by bylo pořídit si ta zařízení která bývala na hradě.

7 0
možnosti
PV

Já vám nevím, ale 29 kubíků je skoro dvojnásobná hodnota než měli moji podnájemníci a to obývali rodinný domek ve 3 až 6 osobách. Kolik Vás tam žije? Spíš než splachování byste si měli odpustit koupání ve vaně a hlavně ať Vám nikde nic nekape.

0 0
možnosti
JM

Nekape mi nikde nic, ani na karbit, na to jsem háklivá. Koupel ve vaně neexistuje, jen lehké sprchování - namydlit (voda zavřená) - osprchovat. Vlasy - krátké, 1x týdně. Asi to bude tím WC, kdysi jsem na to měla vychytávku, kterou opráším, Petku naplněnou vodou fouknout do nádržky WC, čímž se sníží objem vody. Žiji sama.

1 0
možnosti
JC

Jen splachujte! V dobách, kdy se nesplachovalo, zabíjely evropany nemoci mnohem drastičtěji než války.

3 0
možnosti
JR

J82a97r44a 16R69a51n13k

21. 10. 2014 18:54

Nemohu nepodotknout, ze jsou casti sveta, jako treba Kalifornie, kde skutecne maji zoufale malo vody, proto se take zacaly uz pred 20 lety prodavat usporne na dvoji splachovani. Jezdim ke kamaradce do San Francisca a ta mne vzdy upozorni, ze kdyz jdu na "malou", nemusim splachovat......az po druhe:-)Maji skutecne spocitane, kolik mohou spotrebovat a vse navic pak stoji dvojnasobne. Kanada uz ted prodava vodu do USA, kdyz se podivate na satelitni fotografie, spousta rek uz meni koryta, ale to se asi zatim Evropy netyka;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik